Allotjament

Informació General
Els corredors, entrenadors i oficials que participen en el Trofeu Borrufa 2017 estaran allotjats per l’organització del Borrufa durant la competició en els Hotels de la parròquia d’Ordino, com explicat en el reglament.

Pels equips que arribin abans
Pels equips que arribin abans, l’organització designarà en quin hotel s’allotjaran, per estar segurs que podran gaudir-ne durant tota la seva estada. Les despeses addicionals per cada nit abans del Diumenge 29 de Gener hauran de ser pagades per l’equip directament a la Race Office. Cada hotel ha acordat un preu especial amb el comitè d’organització per tots els participants pels dies anteriors a la competició. Aquestes tarifes inclouen l’habitació i la mitja pensió.
Pel dinar a les pistes, s’ha acordat una tarifa especial amb els restaurants de l’estació (excepte Les Portelles).
També poden gaudir d’una tarifa especial en el forfet, que s’ha d’adquirir conjuntament a les taquilles d’Arcalis.

Equips amb un 2on equip i acompanyants
Pels països que tinguin un 2on equip i acompanyants, el cost de l’hotel abans del Diumenge 29 de Gener ha de ser pagat directament a la Race Office.
Per les nits durant la competició s’haurà de pagar en efectiu al Comitè Organitzador del Borrufa en el moment de la inscripció oficial dels equips durant el matí del 24 de Gener. El Comitè Organitzador ha negociat tarifes especials per aquests equips i acompanyants addicionals. El preus inclouen la mitja pensió a l’hotel i el dinar a l’estació d’Arcalis.
Pels acompanyants que no formen part de la inscripció oficial dels equips, han de comprar-se els forfets a l’estació, on se’ls aplicarà un descompte especial.

Altres opcions d’hotels
Pels acompanyants addicionals que no vulguin estar en els mateixos hotels que els equips, poden visitar la web: http://ordino.ad/ per contractar la seva estada.