Transport

Transport de Barcelona Aeroport (El Prat) fins a Ordino
Informació General
Com especificat en el reglament, l’organització del Trofeu Borrufa posarà a disposició pel transport 3 autobusos a l’aeroport del Prat de Barcelona, el diumenge 29 de Gener al mati.
Per poder organitzar correctament el servei, els participants seran agrupats en grups de 25 a 30 persones.
Quan ompliu la inscripció, teniu d’omplir el formulari de transport.
Transfer Details 2017

Equips que arribin a Barcelona abans del Diumenge 29 de Gener (El Transport és a càrrec dels equips)
A continuació trobareu una llista de companyies d’autobusos que fan diàriament el trajecte en l’aeroport de Barcelona (El Prat) i Andorra.
Els equips que decideixin arribar abans del Diumenge 29 de Gener han d’acordar el transport directament amb una d’aquestes companyies.
El pagament i el lloguer de l’autobús ha de ser efectuat directament amb la companyia d’acord amb les seves tarifes i termes contractuals.

Acompanyants
El Trofeu Borrufa organitza el transport entre l’aeroport de Barcelona i Andorra únicament pels corredors i els tècnics dels equips.
Tot i que si hi ha disponibilitat, els acompanyants podran agafar els mateixos autobusos que els participants, en aquest cas el comitè d’organització cobrarà, dins un esperit de col·laboració, el mateix preu que les companyies d’autobusos regulars pel trajecte fins a l’estació d’autobusos d’Andorra la Vella.
Si no hi ha disponibilitat, els acompanyants hauran de contractar directament amb la  companyia:

 

Aquesta companyia realitza el trajecte directe fins a Andorra. En cas de grups, teniu de realitzar una reserva prèvia.

DirectBus

Realitza el trajecte entre l’aeroport de Barcelona (El Prat) i l’estació d’autobusos d’Andorra la Vella. La resta del trajecte fins a Ordino s’ha de realitzar en taxi o transport públic d’Andorra.